top of page

GPAINNOVA és la companyia de béns industrials que més creix a tot l’Estat, segons "Financial Times"

Updated: Dec 3, 2021


3 DE MARÇ DEL 2021


GPAINNOVA, líder mundial en tecnologia d’electropoliment en sec i especialitzada en robòtica naval, electrònica d'altes prestacions i aparatologia mèdica, és l’empresa de béns industrials que més creix a tot l’Estat espanyol. Aquesta és la classificació de Financial Times 2021, acabada de publicar (https://www.ft.com/content/8b37a92b-15e6-4b9c-8427-315a8b5f4332). Aquest rànquing anual, elaborat pel diari econòmic britànic i l’empresa de recerca Statista, es fa ressò de les 1.000 companyies europees amb més projecció.


El llistat inclou les empreses de la UE , Noruega, Suïssa i el Regne Unit que han assolit la taxa de creixement anual composta (TCAC o CAGR, en anglès) més elevada en ingressos entre 2016 i 2019. La TCAC mínima exigida per a figurar al rànquing d’enguany va ser del 35,5%, lleugerament inferior a la de l'any passat (38,4%). GPAINNOVA triplica aquest percentatge ja que obté el 114,2%. La taxa de creixement absolut va ser de 886% i situa la companyia en la posició 160 a Europa.
Entre les companyies catalanes amb més progressió


Entre les més de cinquanta empreses de l’Estat espanyol que apareixen al rànquing de Financial Times, GPAINNOVA ocupa el tretzè lloc i és la primera empresa del sector dels béns industrials. De Catalunya és la quarta empresa.


Les dades analitzades no inclouen els resultats de 2020, exercici en què GPAINNOVA, malgrat la crisi derivada de la COVID-19, va establir assolir el seu rècord amb 15,8 milions d’euros d’ingressos, triplicant pràcticament la facturació anual en relació amb l’exercici anterior (5,9 milions d’euros).


GPAINNOVA també es compta entre les 314 empreses de la llista que ja va surten al rànquing del 2020, en la que hi va aparèixer per primera vegada.Predomini de les empreses tecnològiques


El llistat de Financial Times reflecteix una vegada més el notable creixement assolit per les empreses tecnològiques, que dominen amb 218 inscrits, respecte a les 189 de l'any passat. Si s’hi afegeixen les categories relacionades de tecnologia fintech i comerç electrònic, el total s’eleva a 290.


Per primera vegada, Itàlia és el país amb més entrades a la llista, amb 269. En segona posició, apareix Alemanya, amb 203, seguida de França, amb 164. Igual que l'any passat, Londres és la ciutat amb nombre més elevat d'empreses de ràpid creixement (71), seguida de París (46) i de Milà (36). Bulb Energy, la companyia d’energia verda més gran del Regne Unit ocupa la primera posició del rànquing de 2021.Sobre GPAINNOVA


GPAINNOVA és una empresa creada a Barcelona el 2013, amb seus a la capital catalana, Miami (Florida, EUA), Hong Kong i Shenzhen (Xina) i especialitzada en maquinària per al tractament de superfícies metàl·liques, dispositius mèdics de la marca Respira device.com Advanced, USV (unmanned surface vehicles o vehicles de superfície no tripulats), amb GPASEABOTS, i solucions d’electrònica d’alta potència, amb POWER INNOTECH.


Pau Sarsanedas, CEO de GPAINNOVA, va fundar l'empresa amb l’objectiu d'esdevenir una plataforma tecnològica per a fer realitat projectes multidisciplinaris, complexos i ambiciosos. El propòsit és que totes les companyies i les persones que hi intervinguin tinguin al seu abast tot el know-howi els recursos materials necessaris, un escenari que no sempre és possible en el cas de les iniciatives individuals o de les pimes. GPAINNOVA té un equip de més de 130 professionals en plantilla i més de 35 enginyers. El juny d’aquest any té previst inaugurar unes noves oficines a Barcelona, de 5.000 m2.Per a més informació:


GPAINNOVA

C/ Maracaibo, 1, naus 2-6. 08030 Barcelona

Telèfon: (+34) 931 256 536

info@gpainnova.com

www.gpainnova.com

www.dlyte.es

bottom of page